Vulcanizare mobila

Nonstop și fără zile libere

Cea mai bună vulcanizare mobila in Chisinau si Moldova

Beneficiile colaborării cu noi

De ce clienții ne aleg pe noi? Răspunsul este simplu:

Disponibilitatea financiară

85%

Practicabilitate

92%

Lucrări calitative

95%

Garanția calității

89%

Comoditatea deservirii

100%

În această secțiune sunt prezentate răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre serviciile de vulcanizare mobila non-stop, care vă vor ajuta să economisiți timp la căutarea informației necesare.

În dependență de tipul lucrărilor necesare, se schimbă și pretul la vulcanizare vulcanizare Chisinau 24/24. Indiferent dacă este vorba de repararea anvelopelor tăiate sau perforate, echilibrarea roților sau schimbarea sezonieră a pneurilor pe jante din aliaj, costuri servicii vulcanizare este de la 300 de lei.
Dacă comanda este în raza orașului Chișinău sau într-o suburbie a acestuia, echipa noastră de specialiști ajunge la locul corespunzător timp de 40 de minute. În cazul în care serviciile necesită a fi acordate în orice altă regiune a Republicii Moldova, durata de timp se mărește în dependență de distanță.
Vulcanizarea noastră mobilă lucrează 24 de ore, fără pauze, fără zile libere și sărbători.
În catalogul nostru intră lucrările corespunzătoare: echilibrarea roților auto; reparația tăieturilor și perforațiilor, și reparația cordului; schimbarea sezonieră a anvelopelor pe vară sau iarnă; depozitarea anvelopelor etc.
În primul rând, timpul necesar pentru ca meșterii să ajunga la dumneavoastră depinde de cantitatea de apeluri la moment. Este destul de rar ca toți specialiștii să fie ocupați, dar imediat cînd meșterul se eliberează, el este trimis să îndeplinească o nouă comandă. În al doilea rând, influențează traficul pe drumuri, în timpul orelor de prînz în special în zilele săptămânii, timpul de așteptare se mărește. Al treilea factor care influențează pe timpul de sosire este locația dumneavostra, cu cât mai departe de capitala țării vă aflați, cu atât mai lung va fi timpul. Și un factor la fel de important este cît de corect este indicată adresa, astfel încat meșterul să nu aibă necesitate să mearga în cercuri și să vă caute.
Oferim servicii de vulcanizare mobila Chisinau in botanica, buiucani, centru, posta veche, riscanovca, balti, telecentru sau in orice loc convenabil pentru dumneavoastră in Moldova, dacă există posibilitatea de a parca microbuzul companii, sunt excluse doar benzi foarte înguste, în care automobilul pur și simplu nu poate întra. Dacă este vorba de o parcare la locul de muncă, curtea unei case, o cabană de vară în afara orașului sau chiar o autostradă, nu vă faceți griji, vom veni la dumneavostră.

7
ani de experiență

3563
anvelope reparate

2453
anvelope schimbate

6000+
conducători de mașină mulțumiți

Vulcanizare mobilă calitativă și rapidă în Chișinău și Moldova

Probabil, fiecare conducător auto măcar o dată, dar s-a întîlnit cu situația cînd s-a spart roata și nici anvelope de rezervă și nici un service auto în apropiere nu era. Anume pentru dezlegarea acestor situații, la prima vedere fără soluții, și există service-ul nostru. Service-ul nostru – este o echipă completă de profesioniști, care urmăresc drept scop facilitarea vieții conducătorilor de mașină. Noi prestăm diverse lucrări de vulcanizare, care includ reparația cauciucurilor auto, echilibrarea roților, asigurarea siguranței sezoniere a anvelopelor, dar de asemenea schimbarea pneurilor auto în corespundere cu sezonul în Chișinău și Moldova.

Service-ul shinomontaj.md deja de mult timp deservește conducătorii auto din Republica Moldova, dar în fiecare zi la experiența acumulată noi continuăm să adăugăm cunoștințe noi, care ne ajută să rezolvăm problemele clienților noștri operativ și eficace. Specialiștii noștri sunt profesioniști calificați, care știu ce fac și îndeplinesc fiecare comandă la un nivel superior. Indiferent de dificultatea situației, ei o stăpînesc în mod iscusit în cel mai scurt timp, pentru ca dumneavoastră să aveți oportunitatea de a relua deplasarea. În mod adițional, consultanții noștri sunt întotdeauna pregătiți să vă răspundă la întrebările care vă interesează și să ofere asistență.

Ce este vulcanizarea mobilă?

Fără îndoială, indiferent că vorbim despre un șofer începător sau un conducător auto cu stagiu, necesitatea serviciilor de vulcanizare este cunoscută tuturor. Ce facem cînd această necesitate a apărut cînd prin apropiere nu este nici un service auto? Atunci vulcanizare 24/24 in Chisinau si Moldova își face apariția pe scenă, iar dumneavoastră nu vă rămîne decît să luați legătura cu noi. Întreprinderea noastră se deosebește prin îndeplinirea calitativă a lucrului, de orice polivalență, cu deplasare la locul specificat de client: parcarea locului de muncă sau a apartamentului, în plină stradă sau într-o regiune rurală. Uitați de cozile interminabile, așteptarea fără de sfîrșit, de prețurile din cale afară de scumpe și serviciile de proastă calitate. Selecționați shinomontaj.md, deoarece serviciul dat este comod, convenabil și funcțional.

Cu noi dumneavoastră veți uita de schimbarea personală a anvelopelor, căutarea unui service in google "vulcanizare langa mine", cozi gigantice și irosirea resurselor financiare, pentru că noi punem la dispoziția dvs. cele mai democratice prețuri în Chișinău pentru vulcanizare de calitate și servicii operative.

Ați suferit o pană de cauciuc și nu puteți merge mai departe?

Nu intrați în panică! Un apel și totul este rezolvat de echipa noastră!

Serviciile noastre

image

Reparația tăieturilor și perforațiilor anvelopelor

Garantie de calitate

image

Schimbarea anvelopelor în conformitate cu sezonul (iarna și vara)

Garantie de calitate

image

Livrarea cauciucurilor în toate localitățile Moldovei

Garantie de calitate

image

Echilibrarea roților

Garantie de calitate

image

Depozitarea cauciucurilor (în conformitate cu sezonul sau după dorință)

Garantie de calitate

image

Reparația cordului

Garantie de calitate

image

Montarea și demontarea cauciucurilor

Garantie de calitate

image

Alte servicii de vulcanizare

Garantie de calitate

De ce trebuie să alegeți vulcanizare non-stop de la compania noastră?

La căutarea unui service auto, fiecare șofer dorește să găsească ceva calitativ, accesibil în ceea ce privește banii și practic, iar toate aceste cuvinte descriu cu exactitate service-ul nostru. Preferînd compania noastră, dumneavoastră puteți fi convins că veți profita de tot este mai bun.

 • Angajați cu experiență
 • Operativitate, eficacitate, calitate și siguranță
 • Disponibilitate 24/7
 • Echipament actual
 • Abordare particulară la soluționarea problemelor
 • Ansamblu variat de servicii acordate
 • Acțiune peste tot în Moldova
Posibilitățile centrului de anvelope

V-ați întîlnit cu o problemă legată de anvelope? Luați legătura cu noi la orice oră, iar noi vă vom oferi asistența necesară la soluționarea rapidă și eficientă a acesteia. Shinomontaj.md – nu este doar un service auto care oferă prețuri democratice la servicii de vulcanizare mobilă, dar și «bagheta magică» în orice situație complicată.

De-a lungul anilor de activitate, specialiștii noștri s-au recomandat ca profesioniști, compania noastră fiind respectată de mulți conducători de mașină din Moldova. Clienții sunt prioritatea noastră. Dumneavoastră nici nu ați reușit să puneți receptorul, dar noi deja suntem pe drum pentru a înlătura orice probleme. Doriți să cunoașteți prețurile pentru vulcanizare 24 24 in Chisinau si Moldova? Consultanții noștri vă vor veni în ajutor. Aveți nevoie de schimbarea anvelopelor pe cele de iarnă? Specialistul calificat deja este pornit ca să rezolve problema dvs. Anvelopele ocupă prea mult spațiu în apartament? Lăsați-le la păstrare la depozitul nostru.

Noi utilizăm doar cele mai performante echipamente, respectăm cele mai riguroase reguli de depozitare, îndeplinim lucrul la cel mai înalt nivel, și lucrează la noi doar profesionali. Noi garantăm servicii incomparabile la cele mai corespunzătoare prețuri.

AVEȚI nevoie urgentă de vulcanizare mobilă?
1

Oriunde nu v-ați afla ne îndreptăm spre dvs. și reparăm anvelopele, oricît de dificilă nu ar fi situația, iar dumneavoastră veți putea continua călătoria.

2

Garantăm cele mai democratice prețuri la serviciile de vulcanizare în Chișinău și Moldova.

3

Echilibrarea roților și schimbarea cauciucurilor de iarnă sau de vară – este foarte simplu împreună cu noi.

4

Doar un singur sunet și o întreagă echipă de specialiști va veni în ajutorul dumneavoastră, operativ și eficient rezolvînd problema apărută.

Lista preturi(tarife) servicii vulcanizare

Autoturisme

prețul pentru 4 roți

 • R12 - R15 : 320 MDL
 • R16 : 340 MDL
 • R17 : 370 MDL
 • R18 : 420 MDL
 • R19 : 480 MDL
 • R20 : 550 MDL
V-ați întîlnit cu deteriorarea mecanică a roții? Nu vă neliniștiți, noi putem soluționa orice problemă. În articolul dat este prezentată lista de prețuri la serviciile de vulcanizare, inclusiv deservirea autoturismelor cu diferite mărimi ale roților. Acest preț poate varia în dependență de dificultatea lucrărilor, care de asemenea depinde nu doar de deteriorarea propriu-zisă, dar și de tipul mijlocului de transport.

Noi prezentăm prețuri raționale la servicii de vulcanizare în Moldova. Fiecare conducător de automobil poate deveni clientul service-ului nostru auto și utiliza cele mai bune condiții posibile. Dacă apar neclarități, fiți sigur că le vom elimina.
Pe lîngă demontarea și montarea anvelopelor, noi prestăm o diversitate de servicii, de care ați putea avea nevoie în orice moment. Niciodată nu poți prezice cînd se va sparge roata sau cînd veți avea nevoie de oricare alt serviciu, dar întotdeauna este înțelept să aveți aproape un service comod, precum vulcanizare non stop mobilă. Ne deplasăm la locul specificat de dumneavoastră din Moldova și îndeplinim lucrul propriu-zis într-o manieră operativă și calitativă. Vulcanizare nonstop Chisinau și Moldova este disponibilă 24 de ore, 7 zile pe săptămînă și 365 zile pe an, fără pauze, zile libere și sărbători. Echipa noastră întotdeauna este gata să vă presteze servicii.

Deseori chiar și la prezența echipamentului modern și a specialiștilor, alte service-uri auto nu garantează lipsa riscului deteriorării jantei sau chiar a anvelopei la schimbarea cauciucurilor. Dar cu noi dumneavoastră nu trebuie să vă faceți griji, căci veți continua mișcarea cu cea mai bună dispoziție.
Servicii suplimentare

Suntem o marcă de calitate

 • Comandă minimă: de la 300 MDL
 • Comandă pe timp de noapte*: +100 MDL
 • Comandă în suburbiile Chișinăului: +50 MDL
 • Comandă din orice localitate a țării: 7 MDL/KM
 • Reparația anvelopei perforate (1anvelopă) **: de la 300 MDL
 • Tăietura sau ruptura cordului (1 anvelopă) **: 50 MDL/oră
Crossover, Minivan, SUV-uri

prețul pentru 4 roți

 • R12 - R15 : 360 MDL
 • R16 : 400 MDL
 • R17 : 440 MDL
 • R18 : 480 MDL
 • R19 : 560 MDL
 • R20 : 620 MDL
Pe lîngă demontarea și montarea anvelopelor, noi prestăm o diversitate de servicii, de care ați putea avea nevoie în orice moment. Niciodată nu poți prezice cînd se va sparge roata sau cînd veți avea nevoie de oricare alt serviciu, dar întotdeauna este înțelept să aveți aproape un service comod, precum vulcanizare non stop mobilă. Ne deplasăm la locul specificat de dumneavoastră din Moldova și îndeplinim lucrul propriu-zis într-o manieră operativă și calitativă. Servicii vulcanizare mobila la pret bun in Chisinau și Moldova este disponibilă 24 de ore, 7 zile pe săptămînă și 365 zile pe an, fără pauze, zile libere și sărbători. Echipa noastră întotdeauna este gata să vă presteze servicii.

Deseori chiar și la prezența echipamentului modern și a specialiștilor, alte service-uri auto nu garantează lipsa riscului deteriorării jantei sau chiar a anvelopei la schimbarea cauciucurilor. Dar cu noi dumneavoastră nu trebuie să vă faceți griji, căci veți continua mișcarea cu cea mai bună dispoziție.
Servicii de vulcanizari 24/24 Chisinau

Ce poate fi mai bine decît soluționarea operativă a problemelor iscate? Noi credem că doar soluționarea rapidă la prețuri convenabile. Noi vă oferim posibilitatea să apelați la un service operativ, stînd acasă în fotoliu, beneficiind de vulcanizare la domiciliu, care va rezolva toate problemele. Aveți nevoie de schimbarea sezonieră a anvelopelor pe cele de vară, dar în așa fel, încît prețul să nu muște? Noi suntem deja aproape și gata de lucru. S-a spart roata la mașina de lucru? Doar un apel și vom elibera această greutate de pe umerii dvs.

În comparație cu alte service-uri, vulcanizare online Chisinau și Moldova activează și ziua și noaptea. De acum încolo nu vor mai fi așteptări și rînduri, pentru că în orice moment puteți comanda serviciul necesar sau să depuneți o cerere pentru o anumită dată și oră, iar noi vom soluționa totul.

Prețuim fiecare client în parte și încrederea acordată, executînd numai deservire superioară! Vulcanizare non stop Chisinau și Moldova – cel mai bun prieten și ajutor al fiecărui șofer!

Cea mai bună vulcanizare la comanda în Moldova

Noi – echivalentul calității

Depune cerere

Trimite